Moldtelecom a oferit mai multe cadouri copiilor din Cernoleuca, Donduşeni



Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, administraţia Moldtelecom a vizitat Casa de Copii din localitatea Cernoleuca, raionul Donduşeni, aflat sub patronajul S.A.”Moldtelecom”.

Cei 36 de discipoli ai Casei de copii din Cernoleuca au primit mai multe cadouri - dulciuri, fructe, jucării şi un spectacol de zile mari. Atmosfera  distractivă le-a fost adusă copiilor de actorii Teatrului Guguţă, care au prezentat spectacolul de păpuşi „În această viaţă”.

De asemenea, compania Moldtelecom şi-a respectat tradiţia - fiecărui din absolventi acestei instituţii (11 persoane) a fost oferit un cadou – un depozit bancar cu o depunere initiala de 1 000 lei.

Toţi absolvenţii au primit în dar vestimentaţia necesară pentru balul de absolvire a şcolii.

Instituţia din Cernoleuca întruneşte copii orfani de vârstă şcolară şi copii rămaşi fără tutela părinţilor. Ea este patronată de SA „Moldtelecom” începând cu anul 2001. În perioada 2001- 2010, întreprinderea a făcut donaţii pentru Casa de copii din Cernoleuca în valoare de circa 4 mln. lei. Aceşti bani au fost folosiţi pentru procurarea şi instalarea unei centrale termice autonome, reparaţia cantinei, dormitoarelor şi a băii, organizarea odihnei de vară a copiilor, procurarea rechizitelor şcolare, etc.

Compania Moldtelecom considera ca este in buna parte responsabila pentru progresul si bunastarea sociala a tarii. Proiectele sociale sunt parte componentă a activităţii Moldtelecom. Pe parcursul ultimilor ani compania Moldtelecom a susţinut cu donaţii tehnice şi bunuri materiale  grădiniţa-creşă nr.1 din Bubuieci, Anenii-Noi, gimnaziul din or. Criuleni, şcoala medie din Hârtopul Mare, Criuleni.

Începând cu anul 2007 compania Moldtelecom s-a angajat să conecteze la Internet instituţiile şcolare din republică prin intermediul Programului Salt. Mai mult de 1 600 de instituţii de învăţământ din ţară beneficiază de servicii Internet de la Moldtelecom în cadrul acestui Program.

Serviciul de presă al S.A.”Moldtelecom”