Filmul “Paper dream” realizat de ARTIStudio Moldova a fost premiat la festivalul “Multimatograf”



Realizatorii filmului “Paper Dream” – scenariu Artem Cebanu, regia Victor Bivol, actor Ion Festicanu au fost premiati in cadrul editiei a sasea a festivalului de creatie multimedia, care a avut loc in or. Vologda, in perioada 24-25 aprilie 2010.  Tinerii realizatori si-au imbogatit palmaresul cu diploma oferita pentru “Cel mai bun debut”. 

Festivalul “Multimatograf” este organizat anual si are la baza urmatoarele principii: amalgamul neobisnuit de idei nestandarte si inovatii tehnice, curajul creativ si accesibilitatea creatiei de calculator. 

Acest scurt film de animatie a fost realizat in cadrul  proiectului social cu genericul “Familia mea” implementat de ARTIStudio in colaborare cu Directia Municipala pentru Protectia Drepturilor Copilului. Scopul proiectului a fost promovarea dreptului copilului la familie in societate. 

Pe aceasta cale, echipa ARTIStudio ureaza felicitari tinerilor realizatori care reprezinta cu succes Republica Moldova la diverse manifestatii culturale in strainatate. 

 

Persoana de contact:

Larisa Glinca,

Director ARTIStudio

Tel. 44 64 99

Tel. 069 36 72 02

E-mail:lariglinca@yahoo.com