“Scriu corect pe Internet”, campanie



Peste o mie de bloggeri care scriu în limba română promovează, pe platforma de blogging toateBlogurile.ro, o campanie prin care aceştia optează pentru o scriere corectă pe Internet.

Cei peste o mie de membri ai grupului „Scriu corect pe Internet”, administrat de profesorul brăilean Liviu Chifane, vor să-i facă pe internauţi să înţeleagă că „nu au nimic de pierdut dacă se exprimă corect!”. „Îi aştept aici pe cei care se exprimă corect pe Internet şi vor să promoveze acest lucru”, scrie administratorul grupului. 

„Haideţi să folosim limba română în mod corect! Nu vă cer decât să respectaţi limba care vă slujeşte pentru a comunica! Nu ai nimic în plus dacă poceşti limba! Este nevoie de o schimbare! E o datorie să le oferim oamenilor articole scrise corect!”, scrie Liviu Chifane pe blogul său.

Administratorul grupului „Scriu corect pe Internet” se adresează în special bloggerilor, care ar putea promova campania prin postarea unui banner pe blogul lor. Banner-ul este de găsit AICI.

Platforma de blogging toateBlogurile.ro are peste 7 mii de utilizatori, mai mult de 6 mii de bloggeri înscrişi şi peste 270 de grupuri. Majoritatea bloggerilor înscrişi sunt din România.

Şi blogosfera din R. Moldova face parte din familia toateBlogurile.ro. Aceasta este reprezentată de grupul „Blogosfera Moldovenească”, care reuneşte peste 50 de bloggeri basarabeni. HN




Blog | Ion Uruşciuc