TINERII DIN CAHUL DESFASOARA CAMPANII DE COLECTARE DE FONDURI

milleniumfundraising.jpg

In perioada 8-10 august, in cadrul seminarului "Colectarea fondurilor si mobilizarea resurselor", tinerii asociati (reprezentantii organizatiilor neguvernamentale si grupurilor de initiativa) din regiunea rurala a r. Cahul si-au dezvoltat abilitatile de organizare si desfasurare a campaniilor de colectare de fonduri.

Activitatea a fost organizata de catre Institutul de Instruire in Dezvoltare "MilleniuM" in parteneriat cu Directia Tineret si Sport a Consiliului Raional Cahul si Centrul Regional de Resurse pentru Tineri "Impuls" din Cahul in cadrul proiectului "Consolidarea capacitatilor de angajare civica a tinerilor asociati din regiunea rurala a r. Cahul" cu sustinerea financiara a Bancii Mondiale - Oficiul din Moldova.

Proiectul "Consolidarea capacitatilor de angajare civica a tinerilor asociati din regiunea rurala a r. Cahul" este o initiativa a Institutului de Instruire in Dezvoltare "MilleniuM" care vine drept raspuns la necesitatile de angajare civica a tineretului rural. In cadrul proiectului se desfasoara un curs de instruire avansata (format din sase module) care va consolida capacitatile de angajare civica a tineretului din regiunea rurala a r. Cahul.

Scopul acestui modul de instruire consta in dezvoltarea abilitatilor de organizare si desfasurare a campaniilor de colectare de fonduri ti mobilizare a resurselor. In cadrul activitatii, 20 de tineri din r. Cahul au facut cunostinta cu notiunea de fundraising, elementele de strategie in fundraising si metode de colectare de fonduri.

La finele instruirii, in calitate de lucru pentru acasa, beneficiarii vor desfasura campanii de colectare de fonduri pentru implementarea proiectelor de angajare civica a tineretului rural din r. Cahul.

 

Pentru informatii suplimentare:

Cirhana Vitalie

Directorul Institutului de Instruire in Dezvoltare "MilleniuM"

Tel. 069110076, E-mail: millenium@ong.md

http://millenium.ong.md