Gumeniţă se va bucura de ajutor umanitar



16 aprilie, ora 10:00Ștefan cel Mare 198CCCEC (Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei – n.r.), găsim izolatorul și transmitem pachetul mare”, îşi confirmă cei peste 30 de internauţi participarea la evenimentul „O conservă pentru Gumeniţă!”, anunţat pe reţeaua Facebook.

„Gumeniţă a fost arestat! Noi ştim din mărturiile tinerilor care au fost închiși ce ți se poate întâmpla în izolator. Noi știm că acolo poți sta 3 zile fără să primești o bucățică de pâine. Ieșim mâine să-i aducem lui Gumeniță Iacob o conservă, un covrig, și ce vă mai lasă inima, și să le cerem polițiștilor să nu-l bată, pentru că noi, tinerii, știm cum e”, scrie administratorul evenimentului anunţat pe Facebook, Irina Chirca.

Mai în glumă, mai în serios, participanţii la evenimentul „O conservă pentru Gumeniţă!” au inspiraţia de a-l ajuta pe fostul şef al poliţiei municipale cu „ciorapi, cărți, pesmeți, mivina, murături, scrisori de încurajare, calmante şi țigări”.

Potrivit Agenţiei DECA-press, Iacob Gumeniţă este cercetat penal în calitate de bănuit în dosarul privind depăşirea atribuţiilor de serviciu de către colaboratorii de poliţie în noaptea de 7 spre 8 aprilie 2009.

Mai mult, Iacob Gumeniţă este surprins în imaginile filmate în noaptea din 7 spre 8 aprilie 2009, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, cum loveşte în tineri cu piciorul.

Autor: HotNews