Dacă politicienii democraţi nu ne VOR, noi trebuie să-i WWW!



„Cred că revine în actualitate necesitatea implementării urgente a acelui program naţional în care să fie conectat la internet de bandă largă fiecare beci din Republica Moldova”, scrie autorul blogului CuratMurdarSRL.com în articolul „Polobocul de aur”.

Bloggerul vorbeşte despre politicienii democraţi, care, din cauza campaniilor electorale permanente, „nu prea iubesc să umble de la casă la casă ca să explice lumii care-i situaţia”. Astfel, soluţia ar fi… conectarea la internet de bandă largă a fiecărui beci din R. Moldova, acolo unde „fiecare moldovean, înainte de a face expertiza zilnică a doagelor de la poloboace şi a Pă-Haş-ului (PH), să poată deschide un Privesc.eu, un Jurnal TV etc., să le asculte şi, ridicând ochii pentru a arunca murătura în gură, să-i vadă pe unşii lui Dumnezeu suferind prin Chişinău”. 

„Asta este ultima şansă a politicienilor ca să-şi îmbunătăţească rating-urile. Dacă nu, apu’ nu, să nu-mi plângeţi pe urmă că poporu-i prost şi nu v-a ales”, conchide inspirat autorul blogului CuratMurdarSRL.com.

HN


Blog | Ion Uruşciuc