Sarah van der Horn- voluntară la AE Neoumanist



Sarah van der Horn este o domnişoară din Olanda care a activat ca voluntară timp de două luni în cadrul Asociaţiei Neoumanist. Sarah s-a implicat în activităţile centrului cu multă dragoste şi dăruire. Beneficiarii au îndrăgito foarte mult, la fel şi colectivul Asociaţiei. Simplitatea ei şi dăruirea sufletească s-au regăsit în tot ce a făcut pentru beneficiari, astfel  că despărţirea a fost una grea.

Împreună cu beneficiarii, am organizat un mic concert de rămas-bun. Concertul a început cu mult îndrăgitul cîntec „Valurile Dunării „, pe melodia căruia beneficiarii au valsat. D-nul Mustafin Raşid a dansat cu  Sarah. Programul a continuat cu o serie de cîntece, poezii, urări  de bine, felicitări confecţionate de beneficiari şi mici cadouri din partea lor. Cîţiva beneficiari i-au dăruit cărţi de poezii şi proză în limba rusă, deoarece Sarah învaţă limba rusă, acestea o vor ajută să şi-o perfecţioneze. În final Veronica Ţîmbalari directorul executiv al Asociaţiei  i-a înmînat Certificatul  de Recunoştinţă pentru munca de voluntariat efectuată în cadrul Asociaţiei. Serata a finalizat cu piesa „ Trandafir de la Moldova „, pe melodia căreia s-a încins o horă.

Sarah a promis că va reveni neapărat pe o perioadă mai lungă de timp, deoarece a plecat cu impresii foarte plăcute despre Asociaţie. Noi o aşteptăm cu mult drag, ducîndu-i dorul pînă la următoarea revedere!

Autor articol: Tcaci Vladislava, Asisitent social,  Asociaţia pentru Educaţie “Neoumanist”, tel. (0237) 28003,

www.neohumanist.org,

www.neoumanist.wordpress.com