Ce planează de asupra Guvernului: fum, aburi sau nori?



cana 9gagIată că în jumătate de oră am primit un mail, un sms şi trei apeluri telefonice cu mesajul că premierul Vlad Filat vrea o întâlnire cu membrii Consiliului Naţional de Participare mâine la 9:30. Evident că la ora ceia am deja un eveniment planificat (am confirmat că voi fi de la 9:00 la şedinţa Comisiei Parlamentare pentru protecţie socială), iar „mâine” este pentru câteva ore. Mă gândesc care este motivul pentru care 30 de persoane trebuie să-şi schimbe programul şi să meargă val-vârtej la Guvern?
Ca reprezentantă a societăţii civile mă simt subit importantă pentru Guvern şi mă întreb ce oare este în mintea prim-ministrului şi a colegilor mei ONG-işti acum? Dar ca om care face advocacy şi lobby îmi reactualizez lista de nevoi ale Consiliului ONG, nu de alta da mai bine de un an dăm târcoale la Guvern (deja în două „ediţii” Guvernul curtat) pentru aprobarea planului de implementare a Strategiei de consolidare a societăţii civile 2009 – 2011…

 

K, ne vedem mâine pe aici să vă povestesc ce-l doare pe premier şi dacă am reuşit noi, ONG-iştii, să ne alinăm vreo durere la Guvern ;)

Foto preluată de 9GAG.

Blog | Senin