Consultanţă pentru Pro Cooperare Regională din Bălţi



În contextul colaborării, suportului informaţional şi schimbului de experienţă, în luna martie Asociaţia Neoumanist a acordat consultanţă ONG-ului din municipiul Bălţi  "Pro Cooperare Regională".
Coordonatorul de proiect dna Natalia Postolachi, a primit consulatanţă referitor la modalitatea şi documentaţia necesară pentru Acreditarea medicală şi contractarea serviciilor de îngrijire la domiciliu de către  Casa Naţională de Asigurări în Medicină. Asociaţia Neoumanist  avînd deja experienţă în domeniu este dispusă să explice şi să dea sfaturi pentru ca şi alte organizaţii să reuşească să aplice şi să beneficieze de suportul statului. Astfel, sperăm că şi  ONG-ul "Pro Cooperare Regională" va obţine rezultatul dorit. Le urăm succese şi multă perseverenţă!

La finele intălnirii Natalia Postolachi a relatat: “Am rămas profund impresionată de profesionalismul şi bunăvoinţa membrilor echipei. …vă mulţumesc din suflet pentru primire caldă, pentru ospitalitate, pentru suport informaţional şi pentru consultanţa oferită.”

Autor articol: Tcaci Vladislava, Asisitent social,  Asociaţia pentru Educaţie “Neoumanist”, tel. (0237) 28003

www.neohumanist.org

www.neoumanist.wordpress.com