RNCLTM caută experți pentru elaborarea Strategiei de Advocacy și a Planului de implementare al acesteia.



Rețeaua Națională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova este în căutarea experților pentru elaborarea Strategiei de Advocacy și a Planului de implementare al acesteia.


Pentru aplicare este necesară expedierea:

– CV-ului persoanei sau organizației pentru persoanele juridice;

– Ofertei financiare;

– Conceptul Strategiei și al planului.


Dosarele se vor expedia la adresa rnclt.moldova@gmail.com până la data de 20 iulie, ora 17.00, cu subiectul „Strategia de advocacy”. Recepționarea dosarelor va fi confirmată, iar rezultatele vor fi anunțare printr-un mesaj la adresa electronică.


Cerințe față de experți:

– Experiență relevantă în elaborarea strategiilor și a planurilor de acțiuni privind implementarea acestora. Experții trebuie să posede experiențe anterioare în proiecte sau acțiuni similare;

– Flexibilitate și adaptabilitate: Experții ar trebui să fie capabili să se adapteze la schimbările contextuale și să abordeze provocările neașteptate în procesul de elaborare a strategiilor organizaționale și de advocacy;

– Expertiză: Experții trebuie să aibă cunoștințe și abilități solide în ceea ce privește dezvoltarea strategiilor organizaționale și strategiilor de advocacy;

– Disponibilitate: Experții sunt disponibili să coopereze activ cu RNCLTM în elaborarea strategiilor;

– Independență politică : Experții care depun dosarul trebuie să fie independenți din punct de vedere politic, să nu fie membri sau susținători ai partidelor politice/actori implicați în politică și să nu fie implicați în activități conectate cu filiera politică.

Pentru întrebări sau neclarități, puteți apela la persoanele de contact: Juraveli Carolina (cjuraveli27@gmail.com) sau Morari Milena (morarimilena10@gmail.com).

________________________________________

Documentele strategice sunt realizate în cadrul proiectului „Guvernul Tinerilor”, desfășurat de Rețeaua Națională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes - Moldova în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. Proiectul își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor.

Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Articol adaugat de: Maxim Pistrui
Alte articole de la acest autor: