Bucătăria de după nuntă




Doina - mireasa cu sortulet„Căsnicia mea e o bucătărie cu miere de mai şi dulceaţă din petale de trandafir, dar şi cu sare şi piper, şi cu perioade în care iau apă în gură. Cred că în căsătorie iubirea trebuie să aibă spaţiu şi libertate, altfel cea mai fierbinte dragoste îţi aprinde paie în cap!”. Acesta este un fragment care nu a încăput în interviul pe care vi-l promiteam zilele trecute.

Merci mult Doinei Cernava pentru întrebări inspirate şi fetelor care au lăsat comentarii la interviul meu de pe Lady Club! De fapt Doinei îi datoraţi seninătatea din interviu, că eu am zis şi lucruri banale, prozaice, de nevastă cu niţel stagiu şi om cu doruri vechi :) Doina este tare tinerică şi s-a măritat mai târziu decât mine, probabil când gospodăreşte la bucătărie mai simte sub şorţuleţ foşnetul rochiei de mireasă ;) Ei, dragelor şi dragilor, când ne avântăm cu capul înainte într-o iubire, de obicei visele noastre sunt cu săruturi dulci, cunună de mireasă şi costum de mire… Iar după nuntă ne trezim cu şorţuleţ, îmbrobodite şi îmbrobodiţi!

Uneori mă gândesc că Dumnezeu a inventat umorul ca să supraveţuim în căsnicie, familia este ca un cer, de obicei ni-l imaginăm senin, dar el are şi nori, şi ploi! Scumpele mele cititoare măritate şi dragii mei cititori însuraţi, vă doresc din suflet ploi scurte de vară şi curcubeie splendide!

În foto Doina Cernava, cu rochie de mireasă şi şorţuleţ de nevastă ;)


Posted: 2010-02-24 14:59:15

Blog | Senin