La Blogovăţ se votează. Poftiţi :)




Blogovăţ 2010
Chiar dacă iniţial am zis că anul acesta nu voi participa, în ultima zi mi-am înscris şi eu blogul la Blogovăţ. Nu pentru că aş râvni un premiu (anul trecut m-am învrednicit de premiul II la categoria Blog Personal şi mi-a fost suficient pentru mult înainte :) ).  Blogovăţ e, mai întâi de toate un festival, şi nu un concurs.

Păcat că unii au pornit de pe premisa că Blogovăţ e doar un concurs, ar avea slabe şanse să câştige şi nu şi-au înscris blogul. Din acest motiv probabil anul acesta sunt mai puţini participanţi decât anul trecut. Oricum, ca şi în anii precedenţi, se mizează pe calitate, şi nu pe cantitate.

Blogurile din cele 5 categorii (Blog personal, Blog Media, Blog de Specialitate, Blog Societate Civilă, Lansarea anului) vor putea fi votate până pe 8 martie. Mi-am înscris blogul la categoria Societate Civilă, alături, în partea dreaptă a paginii aveţi şi butonul de votare. Nu ezitaţi :)

P.S Unicul regret : aş fi vrut să regăsesc în lista blogurilor participante încă 2 : blogul lui Gheorghe Erizanu şi  Ceziceu :) Poate la anul :)


Posted: 2010-02-23 07:15:30

Blog | JURNAL de observator