(video) Pe cine dintre jurnalişti laudă Ministrul Bujor?



„Una dintre personalităţile cunoscute, el spune că nu, dar e foarte implicat într-o oarecare măsură în politică, care ne cunoaşte pe ambii, dl Constantin Tănase, m-a rugat să nu procedez aşa cum procedează birocraţii – să-l felicit [pe noul rector al USB, Gheorghe Popa – n.r.] numai din numele Ministerului sau al Guvernului…”, a spus [...]


„Una dintre personalităţile cunoscute, el spune că nu, dar e foarte implicat într-o oarecare măsură în politică, care ne cunoaşte pe ambii, dl Constantin Tănase, m-a rugat să nu procedez aşa cum procedează birocraţii – să-l felicit [pe noul rector al USB, Gheorghe Popa – n.r.] numai din numele Ministerului sau al Guvernului…”, a spus azi, la Bălţi, cu ocazia învestirii profesorului universitar Gheorghe Popa în funcţia de rector al Universităţii de Stat „Alecu Russo”, Ministrul Educaţiei Leonid Bujor.

În alt context, Bujor a amintit de Mihai Conţiu, editorialist la publicaţia procomunistă „Moldova Suverană”. Ministrul a spus că acest jurnalist a criticat în repetate rânduri universităţile din R. Moldova, care ar oferi numai diplome, nu şi carte. „Dacă acest jurnalist, înainte de trage concluzii, ar fi ieşit să discute personal cu vreun profesor despre problemele din învăţământ, era altceva”, a declarat Ministrul Bujor, care a dat de înţeles că materialele critice ale unor jurnalişti la adresa Ministerului pe care îl conduce mobilizează activitatea sa şi a echipei sale.

HN


Posted: 2010-02-15 11:45:15

Blog | Ion Uruşciuc