RSC-masa rotundă





Miercuri, 10 februarie coordonatorul de proiect Bulicanu Ecaterina, a participat la masa rotundă  Responsabilitate Socială Corporativă în Moldova organizată la ASEM. Invitaţi speciali la eveniment au fost Eugen Josan, Preşedinte Consiliului Coordonator al  reţelei PACTUL GLOBAL MOLDOVA, Rodica Verbeniuc, şef secţia Comunicari Corporative MOLDCELL, Tudor Tarlev CEO.

Această masa rotundă a fost organizată pentru studenţi şi pentru alte părţi cointeresate. Invitaţii la eveniment au  dezvăluit notţiuni de Responsabilitate Socială Corporativă (RSC) şi au prezentat beneficiile şi direcţiile acţiunilor social corporative.

AE Neoumanist a apelat la ajutorul membrilor reţelei Pactului Global Moldova în cadrul diverselor campanii de colectare de fonduri pentru necesităţile persoanelor în etate şi a fost susţinută în acţiunile sale de către: AGROINDBANK, BIOPROTECT, GRISAN-HAMB, ODDIM material şi financiar.

Le mulţumim mult companiilor care au răspuns solicitărilor şi sperăm la o colaborare frumoasă pe viitor şi cu alţi membri ale reţelei Pactului Global Moldova.

Reţeau Locală a Pactului Global a fost lansată în Moldova în 2006. La început a fost compusă din 14 membrii, actualmente are 56 de membrii.  Pentru mai multe detailii visitaţi situl: http://globalcompact.md

Mulţumesc Selenei Stejaru pentru pozele oferite de la eveniment.

Autor articol:   Bulicanu Ecaterina, Coordonator de proiect, Asociaţia pentru Educaţie “Neoumanist”, tel. (0237) 28003,

www.neohumanist.org,

www.neoumanist.wordpress.com


Posted: 2010-02-15 07:43:08


Neoumanist
Author:neoumanist