Blogovăț 2010 – cuib de corupție și cumătrism




Eu, cetățean de rând al blgosfere moldovenești, afirm: Blogovăț 2010 este cumpărat. Deja se știe și bloggerul anului. Eu voi veni cu o fițuică în buzunar la premiere și o voi arăta la final. Să vedeți că voi avea dreptate.

Să începem de la prima pagină. Cine sunt sponsori? Corect, Propeople și Clickits acolo unde lucrează Namașco (fură cantorele), adPixel (cantora lui Tihai) și Moldcell (asta ca de obicei, acolo cred că lucrează vreun cumătru de a lui Tihai).

Trecem la pagina "Despre". Acolo scrie clar: Krîșa - Namașco cu Tihai! Ceea ce și trebuia de demonstrat. După asta merg 4 oameni care într-adevăr o lucrat pentru binele și prosperarea Blogovăț, adică Eșanu, Iachimovici, Scutaru și eu.

Trecem la juriu, acolo e prăpăd. Jumătate de Unimedia, și altă jumătate druji de-a lui Tihai și el în frunte.

Deci, Nicu Popescu a fo blogger la Unimedia dacă nu greșesc (nu scriu mai mult nimic de el că nu îl știu personal și nu știu cum stă cu umorul, sorry).

Dima, parte din Unimedia, Soacra Mică e tot de acolo, are blog la ei. Olea e drug cu Tihai, ea a plătit 100$ pentru a fi în juriu, am xerox la factură. Oleg i-a promis lui Tihai că îi dă putiovkă la Dubai pentru 2 persoane la paștele calului. Și în fruntea juriului - baronul blogosferei Tihai, unde fără el?!

Corupția prosperă domnilor, chiar și în blogosferă!

Și acum serios: dacă cineva spune că Blogovăț e corupt, poate să își prăjească mintea în ouă de găină cu ceapă verde, oricum nu îi este de folos (mintea, nu ceapa). Blogovăț este un festival în primul rând și nu neapărat concurs.

Voi mai scrie despre Blogovăț.

P.S. Cu bilețelul oricum voi veni de acasă. Ca și Saharneanu la numirea directorului IPNA Teleradio Moldova.


Posted: 2010-02-11 12:34:39

Blog | Eugen Luchianiuc