Asociaţia Neoumanist are grija să dăruiască căldură sufletească



altÎn perioada de iarnă, tradiţional, Asociaţia  Neoumanist  cu ajutorul sponsorului NHADAM din Olanda   are grija să dăruiască căldură sufletească dar şi să aducă căldura propriu zisă în casele beneficiarilor săi. S-a  procurat cărbune, atît de necesar în perioada rece a anului. Acesta a fost împachetat în saci şi a fost distribuit pe la casa fiecărui beneficiar de către angajaţii Lozmangal Group. Vîrstnicii au fost foarte bucuroşi şi şi-au exprimat mulţumirea prin cuvinte pline de gratitudine.

Asociaţia „ Neoumanist” mulţumeşte sponsorilor prin intermediul cărora este posibil să acoperim cel puţin o parte din multele cheltuieli şi  să rezolvăm o parte din probleme pe care le întîmpină vîrstnicii pe perioada iernii. De asemenea Asociaţia oferă butelii cu gaz celor ce nu au gaz natural în case, pentru ei aceste butelii sînt o adevărată binecuvîntare.

Astfel, ajutorul oferit unui vîrstnic, are o valoare nu doar materială dar îi oferă şi un suport moral, fiind încurajat de grija şi respectul pe care-l oferim.

Autor articol: Tcaci Vladislava, Asisitent social,  Asociaţia pentru Educaţie “Neoumanist”, tel. (0237) 28003,

www.neohumanist.org,

www.neoumanist.wordpress.com