Atelier de planificare participativa la Orhei, Runda II



adr1Miercuri, 10 februarie 2010, in incinta Primariei Orhei, s-a desfasurat Runda II a atelierului de lucru "Planificarea Participativa", cu tematica "Cai de solutionare a problemelor identificate" la care au fost invitati Primarii si Consilierii Raionului Orhei.

Anatol Bucatca, Director ADR-Centru si Country Manager Hilfswerk Austria in Republica Moldova, a prezentat participantilor listele finantatorilor prin intermediul carora ar putea fi solutionate problemele care au fost identificate anterior. La fel, au fost propuse concepte de proiecte pentru fiecare problema, care urmeaza a fi discutate si dezvoltate in strinsa colaborare cu partile interesate.

Invitatul Dorian Furtuna, a prezentat participantilor avantajele si dezavantajele diferitor stiluri manageriale, precum si tehnicile moderne de implicare participativa a cetatenilor in procesul decizional.

S-a stabilit ca, marti, 16 februarie 2010, va avea loc prima sedinta a grupurilor de lucru formate conform problemelor cu care se confrunta comunitatile.

http://adr-centru.md