Prima ședință a Consiliul Național de Participare. opinii




Azi a avut loc prima ședință a Consiliului Național de Participare. Ieri scriam despre asta.

Impresii:

  1. Sandu s-a făcut auzit.
  2. Mi se pare că multe din ceea ce s-a făcut astăzi a fost făcut doar pentru galocikă, cum a spus Filat în deschiderea ședinței. Adică exact invers.
  3. Antonița Fonari s-a supărat rău de tot. Mă bucur că tineretul îl reprezintă Sandu și nu ea. Uneori medaliile nu au valoare.
  4. Consiliul Național mi s-a părut o adunare de oameni care trăiesc din banii finanțatorilor de peste hotare și le este totuna de ceea ce vor decide acolo.
  5. Prim-ministrul a spus foarte bine în deschidere că mai trebuie uneori de lucrat pentru țară după ce ți-ai umflat buzunarele cu banii americanilor și europenilor.
  6. Vice-președintele ales, dna Mardarovici, a fost aleasă mai mult pentru faptul că este femeie. Incorect! Ea putea fi propusă de către oricine acolo, or toți cunosc profesionalismul ei. Nimeni nu a propus-o. Democrație.

În cazul în care cineva se mai supără pe ceea ce scriu eu aici nu are decât să o facă, dar cel mai bine ar fi să intrăm în discuție or în acest consiliu mulți își pun\puneau speranța. Sper că la a 2-a ședință a consiliului să îmi fie permis să particip. Cu toată democrația nostră uneori îți este interzis accesul la unele informații.

Ședința integrală o veți putea privi pe Privesc.Eu în câteva ore.


Posted: 2010-02-02 10:07:55

Blog | Eugen Luchianiuc