Parabola zilei de azi




pisica flocoasaCredeam că-i un iepuraş de soare, da era fulger…

Majoritatea dintre noi îşi echivalează stările cu un anumit gen de muzică. Pe facebook sau pe blogul cuiva din amici ne dăm seama de dispoziţia şi sentimentele omului ;) după ce link de melodie şi-a pus. 

Am un bun amic care îmi trimite, uneori, fotografii ca să-mi povestească astfel cum se simte. Sunt peisaje cu locuri minunate din Transilvania, şi am descoperit cum un loc pe care îl cunoşti dintr-o amintire îţi poate transmite de fiecare dată altceva. Pentru că şi copacii trec prin anotimpuri, diferite ore ale zilei, ploaie şi soare…

Tot mai des, când mă apuc să scriu pe blog îmi dau seama că anumite reacţii nu le pot plasa …crude aici. Dar sunt poze, în special cu animale ;) care redau exact cum m-am simţit pe parcursul zilei.

De la un timp descopăr că a face lobby este un proces pe care l-aş ilustra cu poza unui hipopotam care merge pe sfoară, da nu găsesc aşa o imagine… Cine citeşte de două ori şi nu înţelege ce zic posibil că a administrat un proiect de lobby şi advocacy şi, poate, este sigur că proiectul a fost realizat cu succes.

După tot ce am scris, este mai clar că poza motanului este parabola unei descoperiri făcute azi? Cum ar zice un vecin de blogosferă, m-am convins difinitiv că politica nu-i …organ genital de păpuşă :P

Foto de pe Kotomatrix.


Posted: 2010-01-20 14:53:01

Blog | Senin