Jos pirateria de la n4 și nit! (Stimate CCA, ce faci? Lucrezi sau te faci că lucrezi?)




Prolog

Îi sunt dator lui Tudor Darie o sticlă de cognac. Azi Vasile Galușca a reușit să îmi amintească despre asta pe Twitter. S-a încins discuția. Mă sună Tudor, dar eram în LIVE și nu am putu vorbi. Credeam că m-a sunat să vedem ce facem cu sticla. Îl sun după LIVE. Sun, vorbim, îmi amintesc de ideea unui prieten de a scrie despre piraterie. Tudor spune că e o idee bună de articol. L-am prevenit că scriu eu, iar dacă scrie el primul îi dau în bot. Iaka scriu! Gata cu prologul.

Noi avem câteva canale TV care au acoperire foarte bună. Printre ele: m1, tv7, protv, nit, n4 și 2plus. Despre 2 din ele, și anume n4 și nit voi scrie mai jos.

Aceste canale sunt niște jucării în mîna partidului comuniștilor din Republica Moldova. Informația care vine din partea lor este sub orice critică dar nu despre asta e articolul.

Canalele TV sus menționate sunt de fapt niște mașini de piraterii crasă, mai ceva ca torrentsmd.com. Cum? Prin faptul că toate premierele din cinematografe rulează și la nit sau n4. Straniu că Șelin nu a acționat canalele în judecată. Aceste canale își fac audiență prin a pune pe post filme dintre cele mai noi pe care le copiază de pe torrente. Ei fac din aceste premiere bani și audiență. Normal că un om mai bine se uită la ˝Avatar˝ la TV decât să plătească 120 de lei la cinematograf.

Ce propun eu:

  1. CCA să se autosesizeze și să înceapă să lucreze dar nu doar ˝să scarpine limba˝.
  2. n4 și nit să scoată din grilă orice tip de piraterie
  3. Șelin să dea în judecată nit-ul și n4 și să ceară despăgubiri materiale

Propuneri, sugestii? Orice reacție e binevenită!

Epilog

Cognacul se planifică a fi înmânat LIVE vineri pe la 19. Urmăriți transmisiunea în direct pe Privesc.Eu și Publika (transmisiunea de la Publika este promisă de Vasile Galușca).


Posted: 2010-01-20 10:03:04

Blog | Eugen Luchianiuc