Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 717

Inimile generoase au adus zîmbete pe feţele a peste 120 de copii în cadrul campaniei “Fă un copil să zîmbească de Crăciun”



Fa un copil sa zambeascaIncepind cu 1 noiembrie 2009 pina in 15 ianuarie 2010, in cadrul Programului ”Altruism în acţuine” al Asociaţiei ”Altruism” s-a desfăşurat Campania ”Fă un copil să zimbească de Crăciun”. Peste 120 de copii au avut parte de sărbatoare de Crăciun cu zimbete.  Au fost organizate activităţi distractive la bowling, servite pizza şi ingheţata, cît şi vizita la gradina zoologică. Deasemenea, a fost organizat un concert de Craciun, in cadrul caruia copiilor li s-au oferit dulciuri si fulare.

In iarna aceasta Campania a contribuit la desfăşurarea evenimentelor, organizate de către partenerii Asociaţiei: Fundaţia Creştină ”Titus” din or. Teleneşti şi Centrul pentru copii si tineri ”Emanuil” din s. Step-Soci, r. Orhei.

Datorită raspindirii mesajului despre campanie prin intermediul Rreţelelor  sociale, aceasta a depaşit limitele ţării, persoane fizice şi din alte ţări (SUA, Suedia) implicindu-se in evenimente desfasurate. Oricum, realizarea cea mai mare constituie implicarea cetăţenilor r. Moldova, acestia fiind cei mai activi.

Bunuri si servicii gratuite prestate au fost colectate in cadrul campaniei. O participanta a procurat din banii proprii 45 fulare pentru copii, iar alta a oferit serviciile sale foto profesioniste. Unii voluntari au participat la organizarea concertului de Craciun, iar mai multe persoane au procurat bomboane si au donat jucarii.

Multumim tuturor pentru participare activa!

Primele evenimente din cadrul campaniei ”Fa un copil sa zimbeasca de Craciun” au fost organizate in 2008 si se desfăşoară anual, facind parte dintr-un ciclu continuu de evenimente de binefacere pentru copiii vulnerabili din R. Moldova.

Asistenta foto a fost asigurata de catre studioul ”Allalight” www.allalight.com

Pentru mai multe detalii,

Asociatia ”Altruism”

www.altruism-md.org

info@altruism-md.org

+37369379000