Voluntariat-posibilităţi şi experienţă



La o nouă întălnire a voluntarilor de la organizaţia nonguvernamentală "Tinerii pentru dreptul la viaţă" Balţi, fara măcar să visăm la aşa un grandios cadou de Craciun, ni s-a propus pe neaşteptate să plecăm la o tabără de iarnă la staţiunea Călimăneşti-Căciulata din România. Fără multe întrebări şi chiar dacă ne dam bine seama că în două zile va trebui să ne isprăvim cu sesiunea, n-am stat mult pe gînduri şi am acceptat unica ofertă.

Au fost şapte zile de activitate, organizare, jocuri dintre cele mai diverse, excursii în locuri pitoreşti şi nu în ultimul rînd schimburi de amintiri, telefoane şi adrese... Atmosferă caldă, chiar dacă ne ademenea aerul rece de munte, nopţi albe în îngînarea cîntecelor la chitară, activităţi de cunoaştere şi desigur rugul de adio.

Multe şi diverse relatări frumoase se poate de spus la acest capitol şi toate au început din nucleul organizatoric a colaboratorilor organizaţiei "Tinerii pentru dreptul la viaţă" din Bălţi, care  ne-au susţinut dorinţa şi ne-au oferit posibilitatea să cunoaştem un hotar şi o lume nouă.

Cu tot respectul aducem mulţumiri acestui colectiv, care întotdeauna ne-a încurajat interesul şi dorinţa de activitate şi nu în ultimul rînd SARBĂTORI FERICITE şi un AN PLIN DE REALIZARI!!!!!