Prim-ministrul Vlad Filat a participat la inaugurarea Forului Tinerilor Antreprenori din Moldova



big_IMG_7175Prim-ministrul Vlad FILAT a participat astăzi la inaugurarea Forului Tinerilor Antreprenori din Moldova, organizat de către Centrul Tinerilor Antreprenori din Moldova „Steaua”. La eveniment a participat Ion CEBANU, ministrul Tineretului şi Sportului, dar şi alţi factori de decizie din cadrul ministerelor de resort.

Vlad FILAT a felicitat tinerii antreprenori pentru organizarea acestui Forum şi instituirea Platformei Naţionale pentru Dezvoltare Durabilă a Tinerilor.

„Sper că această Platformă să fie cu adevărat utilă tinerilor antreprenori. Guvernul  va depune toate eforturile pentru a susţine implicarea tinerilor în afaceri”, a precizat Prim-ministrul.

Vlad FILAT a mai spus că Executivul va crea condiţii facilitare pentru tinerii ce vor lansa afaceri, în special în aşa domenii prioritare cum sînt sectorul rural şi domeniul social.

„Vom acorda o atenţie sporită şi vom fi deschişi faţă de tinerii ce vor lansa afaceri  în Republica Moldova. Sînt sigur că împreună vom reuşi să construim viitorul la noi acasă”, a spus Premierul.

Scopul Platformei Naţionale pentru Dezvoltare Durabilă a Tinerilor este promovarea intereselor  beneficiarilor la nivel naţional şi internaţional.

www.gov.md