In Romania: Banca Transilvania - tranzactii fara comision pentru cauzele umanitare



Banca Transilvania anunta ca va acorda de acum servicii bancare gratuite pentru organizatorii campaniilor umanitare.

Astfel, persoanele juridice sau fizice implicate in activitati de colectare de fonduri, in scop umanitar, nu vor mai plati comisioane si taxe pentru:

  • deschiderea si administrarea contului curent;
  • depunerile de numerar ale organizatorilor sau ale donatorilor;
  • incasarile si platile interbancare si intrabancare.

Pentru a beneficia de aceste gratuitati, clientul trebuie sa faca o solicitare la cea mai apropiata agentie sau sucursala BT. Banca va verifica daca respectivul client este, intr-adevar, implicat in activitati de colectare de fonduri in scop umanitar si va seta comisioanele preferentiale. Acestea functioneaza, de regula, din urmatoarea zi lucratoare.

Economiile facute de pe urma acestor gratuitati depind de numarul de operatiuni derulate prin contul clientului.

Reprezentatii BT ne dau exemplul unui ONG cu incasari anuale de 100.000 euro. Presupunand ca acesta are in medie de 3 ori mai multe incasari decat plati pe luna, economiseste peste 2.000 lei, anual.

Anca Rarau, Director Marketing şi Comunicare, Banca Transilvania, motiveaza initiativa bancii:
Anca Rarau, Director Marketing şi Comunicare, Banca TransilvaniaPentru ca este parte a comunitatii, Banca Transilvania vine mereu cu initiative care sa fie in folosul celor care au nevoie de ajutor. Gratuitatea de care beneficiaza asociatiile umanitare care aleg sa faca diverse operatiuni prin BT este cea mai noua dintre acestea. Sustinem in continuare proiectele care au ca obiectiv implicarea sociala, tocmai pentru ca suntem o companie responsabila, cu suflet”.

http://www.responsabilitatesociala.ro