Angajatii Citibank Romania au construit o casa pentru persoane cu dizabilitati



citi_voluntariSambata, 7 noiembrie, 30 de angajati ai Citibank Romania au lucrat, ca voluntari, pe santierul Habitat for Humanity din comuna Izvoarele, judetul Giurgiu, la constructia unei locuinte pentru opt persoane cu dizabilitati mentale si asociate. Sub supravegherea specialistilor, voluntarii, insotiti de prieteni si familie, au izolat peretii de interior si exterior ai casei.

Actiunea angajatilor din Romania face parte din programul organizat de Citi, incepand din 2006, la nivel global - "Ziua Comunitatii" (Global Community Day).

Anul acesta, peste 40.000 angajati Citi din peste 90 de tari au participat la diverse actiuni concentrate pe nevoile specifice comunitatii: educatie, constructia de locuinte, protectia mediului, hrana si sanatate.

Angajatii Citibank Romania au sarbatorit si in anii trecuti, alaturi de colegii din intreaga lume, "Ziua Comunitatii". In 2008, ei au pictat, au cantat si s-au jucat alaturi de copiii de la SOS Satele Copiilor Romaniei.

In 2007, 60 de angajati ai Citi Romania au plantat 133 de copaci in curtea centrului pentru copiii abandonati din satul Greaca, judetul Giurgiu. Angajatii le-au oferit dulciuri, jucarii si hainute celor 22 de copii din centru.

In 2006, doua echipe de voluntari au muncit o zi intreaga pe santierele Habitat for Humanity de la Oarja (Pitesti) si Cumpana (Constanta), ajutand la constructia de locuinte pentru familii nevoiase.

http://www.responsabilitatesociala.ro