Bioprotect un exemplu bun de urmat



altGraţie campaniei de colectare de fonduri desfăşurată de AE Neoumanist în perioada august-septembrie 2009 am cunoscut persoane deosebite de la compania Bioprotect. Această companie a răspuns promt apelului nostru adresat în special companiilor membre ale reţelei cu Responsabilitate Socială Corporativă. De Ziua Mondială a persoanelor în etate au vizitat asociaţia şi au pregătit şi surprize pentru beneficiarii proiectelor. Au amenanjat o masă de dulciuri pentru vărstnicii, au adus în dar produse alimentare, articole de igienă şi …un cîntar. Deşi beneficiarile proiectelor sunt doamne în vîrstă au mare grijă de aspectul exterior şi kg în plus sunt o problemă. Un dar aparte a fost evoluţia ansamblului folcloric de copii Edera conducător artistic Elena Osioanu. Un recital de melodii populare ce au incins beneficiarii şi oaspeţii în horă.

Le aducem sincere mulţumiri în special Tatianei Rotaru, manager relaţii cu publicul şi Cristinei Plugaru, manager .

Speram la o colaborare fructuoasă şi pe viitor!

pentru mai multe poze:http://neohumanist.shutterfly.com/activities/1571

Date generale:

Compania BIOPROTECT şi-a conturat, începând cu anul 2003, imaginea de lider al sectorului de servicii prestate producătorilor agricoli în domeniul importului şi livrării produselor de uz fitosanitar, seminţelor, materialului semincer şi săditor, mini inventarului agricol, echipamentelor de protecţie individuală şi altor accesorii pentru o agricultură modernă.


Pe parcursul anilor de muncă asiduă, compania a avut şi are drept obiectiv să ofere în permanenţă calitate, eficienţă şi siguranţă, urmărind ca finalitate nivelul calitativ al serviciilor oferite.
BIOPROTECT are calitatea de distribuitor exclusiv şi reprezentant oficial în Republica Moldova al companiei Strand Group Holdings Limited (RSA), Firmei „Ciech” (Polonia), MAC GmbH (Germania), Aventro Sarl (Elveţia), cooperând activ şi cu importatorii de produse ai altor producători europeni şi mondiali – Bayer Crop Sciences, BASF, Syngenta, Crompton ş.a..


Oferta BIOPROTECT include un sortiment bine selectat şi complex de preparate pentru protecţia plantelor şi fertilizanţi cu microelemente compus din circa 120 de denumiri din care peste 40 sînt produse cu distribuire pe care BIOPROTECT le distribuie cu drept de exclusivitate în Republica Moldova.

Magazinul Agricol, care funcţionează pe lângă oficiul central al companiei (Chişinău, bd. Renaşterii, 30) oferă micilor agricultori un sortiment din circa 150 denumiri de seminţe, produse micro ambalate de uz fitosanitar, fertilizanţi şi multe alte accesorii care permit obţinerea unor performanţe excelente chiar şi pe suprafeţe agricole compacte.


Autor articol:   Bulicanu Ecaterina, Coordonator de proiect, Asociaţia pentru Educaţie “Neoumanist”, tel. (0237) 28003,

www.neohumanist.org,

www.neoumanist.wordpress.com