Monitorul Civic a pus bazele unei retele menite sa sporeasca vizibilitatea ONG-urilor din Moldova



Pornind de la ideea ca ONG-urile din Moldova trebuie sa-si sporeasca vizibilitatea si sa-si intensifice eforturile pentru promovarea activitatilor sale pe internet, Monitorul Civic a initiat crearea unei retele de site-uri si bloguri care sunt dispuse sa plaseze o zona publicitara pentru publicitatea sociala.

 

Cine poate adera la retea?

La retea poate adera orice site sau blog care este gata sa aloce un spatiu publicitar de 125*125 pixeli.

 

Cine va gestiona reteaua?

Aceaste zone publicitare vor fi gestionate centralizat de Portalul Monitorul Civic, astfel incat posesorul site-ului nu va fi nevoit sa depuna eforturi suplimentare pentru gestionarea bannerelor publicitare.

 

Va aparea si publicitate comerciala de rand cu cea sociala?

Monitorul Civic nu va plasa publicitate comerciala pe alte site-uri sau bloguri fara acordul acestora. In zona publicitara din retea vor fi afisate bannere care promoveaza ONG, activitatile, proiectele acestora si cauze sociale. Monitorul Civic nu va percepe taxa de la ONG-uri pentru afisarea bannerelor in retea.

Cum pot sa devin parte a retelei?

Simplu. Informeaza-ne despre intentia de a dedica un spatiu de pe blogul sau site-ul tau si noi iti vom expedia un cod html pe care va trebui sa-l inserezi pe site sau blog. Acest cod va demarca o zona publicitara in care noi vom putea plasa automat bannere publicitare ale ONG si cauze sociale. Trimite un mesaj la info@civic.md

Care sunt avantajele aflarii in retea?

ONG-ul care face parte din retea poate propune un banner de promovare a ONG sau a unei cauze/proiect care va fi afisat in cadrul retelei.

Cine face parte din retea la moment?

Lista site-urilor si blogurilor din retea poate fi gasita aici:

https://civic.md/retea-publicitara.html