Sunt lucruri care nu se mai amina



Pe linga pasiunea mea pentru tot ce se numeste marketing mai am o pasiune – sa ma aflu in serviciul comunitatii. Stiu ca suna pretentios si oarecum anapoda insa pe mine personal ma preocupa problemele din comunitatea mea si incerc cum pot sa ma implic in solutionarea acestora.

Una din problemele ce ma preocupa de ceva timp: In Gimnaziul Ratus sunt 140 de elevi. La acestia revine un singur calculator functional la orele de informatica. Acest lucru mi se pare inacceptabil. De aceea de mai mult timp tot incercam cu mai multi prieteni sa cerem bani de la Primarie pentru a cumpara citeva calculatoare. De fiece data ni se spunea „finisam de instalat sistemul de incalzire si apoi cumparam calculatoare”. Noi am stat rabdatori si am asteptat.

Sistemul de incalzire la-u instalat, intre timp a venit criza economica si cu ea a venit si optimizarea bugetelor locale. Primaria din localitate s-a pomenit in incapacitate de a plati energia electrica si gazele naturale pentru scoli si gradinite. De a cumpara calculatoare nici vorba.

In pofida situatiei dificile, am hotarit sa nu mai aminam imbunatatirea calitatii educatiei a peste 140 de copii pentru vremuri mai bune. De aceea am demarat initiativa de colectare de fonduri pentru a procura cel putin 4 calculatoare.

Intentionam sa cumparam calculatoarele pina pe data de 1 septembrie, pentru a oferi o surpriza placuta elevilor si profesorilor de la Gimnaziu. Pina la momentul actual am reusit sa colectam 640 USD (toata informatia este disponibila pe situl www.liderlocal.com ) si mai avem nevoie de inca 560 USD.

Fac apel la toti cititorii acestui blog. Puteti sa ne ajutati prin:

1.Donati cit pina la 15 USD pe acest cont sau cite 100 MDL personal.

PayPal - The safer, easier way to pay online!

2.Sa convingeti alte persoane sa doneze.

3.Plasati banerele despre campania noastra in cite mai multe bloguri si situri.

Toata informatia despre mersul campaniei o gasiti aici www.liderlocal.com

Va multumim mult anticipat.


http://andreispinu.com