Lansarea portalului Centrului European de Servicii de Voluntariat



Stimati colegi,

 

Astazi a avut loc lansarea primului si unicului portal al Centrului European de Servicii de Voluntariat in Moldova: http://www.evsmoldova.org.

 

Centrul European de Servicii de Voluntariat ofera informatii si suport pentru tinerii si organizatiile interesate de voluntariat in Moldova. Publicul tinta al acestuia se imparte in trei categorii: tineri europeni interesati de satisfacerea unui SEV in Moldova, tineri din Moldova interesati de petrecerea unui SEV in afara tarii de origine, precum si asociatiile si organizatiile din Moldova, care doresc sa gazduiasca un voluntar dintr-un stat European.

 

Obiectivele Centrului sunt urmatoarele:

-          sa devina o platforma atotcuprinzatoare de informatii in 7 limbi al Programului Tineret in Actiune si a SEV in Moldova.

-          Sa faciliteze conexiunea persoanelor si organizatiilor interesate de voluntariat in Moldova.

-          Sa furnizeze serivicii de sustinere si de organizare a plasarii celor interesati de SEV si pentru o gama larga de alte proiecte dedicate tinerilor

 

Centrul pentru Serviciul European de Voluntariat din Moldova si-a propus drept scop sa  dezvolte politicile de tineret sa lărgeasca orizonturile pentru tinerii din Republica Moldova prin promovarea voluntariatului European şi a schimburilor interculturale.

Acest serviciu a fost dezvoltat de către Organizatia Non-Guvernamentala CIDS (Comitetul International de Diplomatie Civila) din Republica Moldova

Vă indemnam să nu ezitaţi să vizitaţi site-ul nostru http://www.evsmoldova.org si sa ne trimiteti comentariile şi sugestiile dumneavoastră!

 

Echipa Centrului SEV in Moldova:

 

Str. Miorita 3/2, 148

Chisinau, 2028, Moldova

Tel/Fax: +373 22 731 402

office@civildiplomacy.org

www.civildiplomacy.org

www.evsmoldova.org