Interventie - cooperare intru dezvoltare - 2009



promovareadrepturilorcopiilorcudizabilitati.jpgVoluntarii AO AZI Cahul, cu o saptamina ininte de 1iunie, Ziua copiilor, in cadrul proiectului "INTERVENTIE - COOPERARE ÎNTRU DEZVOLTARE -2009" proiect finantat de IM SOIR Moldova, au organizat o campanie de promovare a drepturilor copiilor cu dizabilitati, in cadrul careia au impartit pliante cu drepturile copiilor, au pus intrebari trecatorilor "Cum credeti poate invata un copil cu dizabilitati intr-o scoala de masa? Cunoasteti copii cu dizabilitati? Cum ati putea sa-i ajutati?"

În cadrul acestei actiuni au rugat oamenii sa doneze  bani pentru a putea oraganiza o sarbatoare frumoasa pentru copiii cu dizabilitati. Au vindut diferite obiecte confectionate cu miiinile lor. 

Din banii colectati au procurat pentru copiii de la Centru de zi pentru copii cu dizabilitati cadouri de 1 iunie. 

Au fost  in vizita la Primaria orasului, Consiliul Raional Cahul, unde au fost apreciati pentru munca nobila, si chiar au procurat lucrari ale voluntarilor.

Cetatenii  simpli ai orasului Cahul au fost foarte receptivi la actiunea propusa de voluntari. 

Voluntarii AO AZI au colectet 2500 lei , bani cu care au reusit sa le aduca bucurie in sufletele copiilor cu dizabilitati.  

Aceasta bucurie ati adus-o D-stra stimati CETÄ‚TENI!

 

Va multumim!