”Împărțit la doi”, un nou ciclu de emisiuni realizate de CJICentrul pentru Jurnalism Independent (CJI) lansează un ciclu de emisiuni, intitulat  ”Împărțit la doi”. Prin intermediul acestora, CJI își propune să aducă în atenția publicului aspecte legate de problematica de gen și să prezinte modele pozitive de implicare a femeilor și bărbaților în diverse sfere ale vieții.

Prima emisiune ”Prejudecăți si stereotipuri de gen în Republica Moldova” pune în discuție stereotipurile de gen: ce sunt acestea și cum le depășim, ce recomandă experții și cum percep bărbații și femeile egalitatea de gen .

Pe parcursul campaniei vor fi realizate 20 de emisiuni care vor putea fi urmărite pe portalul moldova-azi.md. Emisiunile  vor fi  difuzate  și de unele posturi  TV.

Emisiunile sunt realizate în cadrul campaniei ”Presa echilibrează genul!” implementată de Centrul pentru Jurnalism Independent cu sprijinul financiar al  Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională, prin intermediul Ambasadei  Suediei în Chișinău.