Aflaţi, cunoaşteţi, spuneţi-le şi altora!



Anunţăm lansarea oficială a portalului web CUNOSC.EU , este un site web de referinţe cu conţinut social-informativ. Accentul se pune pe informarea vizitatorilor, cetăţenilor, instituţiilor din domeniul privat şi public despre oportunitatea accesării paginilor web oficiale ale instituţiilor publice (guvernamentale, administrative şi instituţionale) din Republica Moldova.civic cunosc.eu 2

Portalul web este prima bază de date a link-urilor utile de importanţă socială. Este un proiect unic care îşi propune colectarea tuturor paginilor web oficiale a tuturor instuţiilor statale întreţinute din impozitele contribuabililor, inclusiv şi cele care sunt la autogestiune dar proprietar parţial sau deplin este statul. Un alt obiectiv al paginii sunt link-urile utile de importanţă socială, cum ar fi cele din domeniul educaţional, medical, spiritual, cultural ş.a.m.d. Aici veţi putea găsi informaţii despre expoziţii, festivaluri, noutăţi despre proiecte şi finanţări, dar şi alte resurse utile, care inclusiv aparţin şi domeniului privat, dar nu au scop comercial, excepţie fiind sursele mass-media (sursele de informare a populaţiei) şi domeniul farmaceutic (legat de sănătatea populaţiei).

Pentru mai multă informaţie despre portal accesaţi următorul link http://cunosc.eu/despre-website/ sau vizitaţi pagina pe adresa www.cunosc.eu . De asemenea puteţi să ne urmăriţi şi pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/cunosc.eu/ . Vă invităm să ne vizitaţi pagina şi vă mulţumim pentru faptul că doriţi să cunoaşteţi.

Aflaţi, cunoaşteţi, spuneţi-le şi altora!

Articol adaugat de: cunosc.eu