Eu aleg Moldova AICI si ACUM!



b2852168db 440cropDedicată celor 25 ani de independență a Republicii Moldova, și anume azi, de Ziua Internațională a Tineretului, se lansează proiectul „eu aleg Moldova” implementat de Asociația pentru Dezvoltare Creativă.

„eu aleg Moldova” este o campanie socială, ce promovează coeziunea socială și înțelegerea reciprocă în rândul tinerilor din Moldova prin implicarea lor civică activă.

Moldova — casa mea! Ne dorim ca Moldova să fie o țară în care cetățenii trăiesc în armonie, înțelegere reciprocă și participă activ la îmbunătățirea vieții țării. Noi îi considerăm pe tineri drept catalizatori puternici ai schimbărilor pozitive și soluțiilor inovatoare la problemele Moldovei.

Împreună suntem Moldova! Nu am ales să ne naștem cu cetățenie a Republicii Moldova, însă alegem cât de activi suntem în calitate de cetățeni. Indiferent de apartenență socială, politică, culturală și istorică, vrem ca Moldova să fie casa cetățenilor mândri de țara lor și uniți întru dezvoltarea ei continuă.

Promovez, particip, acționez! Campania este adresată tinerilor din Moldova cu vârsta de 15-25 ani. „eu aleg Moldova” încurajează tinerii să-și atingă potențialul maxim în comunitățile în care locuiesc.

Campania socială „eu aleg Moldova” cuprinde diverse evenimente la care tinerii sunt invitați să participe împreună cu prietenii, colegii și familia.

Fii și tu generatorul schimbărilor pozitive! Implică-te în activitățile campaniei descrise pe pagina proiectului și pe pagina de Facebook, cât și la evenimentele de dezvoltare a erudiției, întâlniri cu tineri inspiraționali, acțiuni de voluntariat. Astfel, vei avea ocazia să faci schimb de experiențe și să înveți lucruri noi pe care le poți implementa în comunitatea ta.

Mai multe detalii despre proiect găsiți pe site-ull  ichoosemoldova.usalumni.md și pagina de Facebok „eualegMoldova”.

Articol adaugat de: Viorica Budu