Vino la Startup Grind Chișinău și află de la Zak Homuth cum să dezvolți un startup hardware



about Zak Homuth 2Ultima săptămână a lunii iulie reunește, din nou, tinerii antreprenori și startuperii locali. Startup Grind Chișinău organizează cel de-al treilea eveniment de networking, iar de această dată în calitate de invitat special este Zak Homuth, fondator Upverter. Alătură-te și tu comunității Startul Grind Chișinău și împărtășește idei, cunoaște istorii de succes și învață de la cei mai buni antrepenori din lume.


Cine este Zak Homuth?

De șase ani conduce companie Upverter, o platformă care oferă inginerilor o soluție inovativă pentru a crea tehnologii de clasă mondială, a le oferi cunoștințe și suport. A renunțat la școală de 2 ori, a pornit 3 companii și este absolvent YCombinator, IBM, Sandvine & Infosys. Compania pe care a dezvoltat-o în cadrul programului de accelerare YCombinator a reușit să obțină fonduri de 2.3 milioane dolari.

Pe 25 iulie, începând cu ora 18:00, în incinta Dreamups Campus, str. Uzinelor 1, ai ocazia să-l cunoști pe fondatorul companiei care:

- face hardware-urile mai puțin dificile;

- dotează inginerii cu acces la tehnologii de clasă mondială;

- asigură ca fiecare pas de proiectare a hardware-ului să fie mai plăcut, productiv și accesibil;

- consideră că instrumentele trebuie să rămână în trecut, facilitând astfel inginerii să fie cu adevărat creativi.

Tot ce trebuie să faci este să îți iei biletul, accesând linkul.

Programul evenimentului:

18:00 Networking și mâncare gustoasă. Vei cina cu cei mai interesanți membri ai comunității de startupuri.

19:00 Fireside Chat. Aici nu mai este nimic de adăugat, vei interacționa și vei afla totul despre experiența și viziunile lui Zak.

20:00 Networking. După un dialog care te va inspira, vei avea parte de și mai multă interacțiune. Startup Grind te ajută să găsești prieteni noi, nu contacte.


Cunoaște Upverter mai bine:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/x8MtgT6FKYE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Centrul de Excelență TIC Tekwill și Chișinău Smart City Hackathon, cu suportul USAID Moldova.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai a anului curent și este susținut de Dreamups Campus. La nivel internațional Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startupuri din lume care educă activ, inspiră și conectează 215 000 de fondatori din peste 185 de țări. Aceasta dezvoltă ecosistemele de startupuri din 70 de țări ale lumii prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs. Fondată în Silicon Valley, comunitatea a găzduit peste 2 000 de firside chaturi, începând cu anul 2010. Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori.


Alătură-te și tu Startup Grind Chișinăi și fă-ți prieteni noi, împărtășește experiențe și contribuie la dezvoltarea comunității locale de antreprenori și startuperi.