APSCF organizeaza Adunarea Generala anuala



Alianta ONG-urilor active in domeniul Protectiei Sociale a Copilului si Familiei (APSCF) organizeaza la 18 decembrie 2008 Adunarea Generala anuala.
 
La 18 decembrie 2008, la Chisinau, va avea loc Adunarea Generala anuala a Aliantei ONG-urilor active in domeniul Protectiei Sociale a Copilului si Familiei, la care vor participa peste 80 de persoane, reprezentanti ai organizatiilor membre, autoritatilor publice si organizatiilor partenere.
 
La Adunarea Generala a APSCF vor fi prezentate Raportul de activitate al Aliantei pentru anul 2008, respectiv Raportul Comisiei de Cenzori. Acestea vor fi prezentate spre aprobare reprezentantilor organizatiilor membre.
 
Participantii la eveniment vor lucra in patru ateliere de lucru:

  • Abuzul si neglijarea fata de copii;
  • Copiii lipsiti de mediul familial;
  • Exploatarea economica, inclusiv munca copiilor;
  • Educatia, in special educatia incluziva, activitatile culturale si recreative. 

La finalul lucrului pe ateliere participantii trebuie sa prezinte idei concrete pentru activitatea APSCF in anul 2009.
 
În partea a doua a Adunarii Generale, va fi inaintat spre dezbatere Planul Operational APSCF pentru anul 2009, reiesind si din ideile rezultate din lucrul in ateliere.

Conform Statutului APSCF, la Adunarea din acest an va fi ales presedintele APSCF pe un termen de 2 ani, iar la finalul zilei, membrii Aliantei vor adopta o rezolutie.
 
Amintim, ca Alianta ONG-urilor active in domeniul Protectiei Sociale a Copilului si Familiei este un for a peste 115 ONG-uri nationale si locale constituit in 5 martie 2002, care isi vede misiunea in sporirea participarii actorilor sociali la dezvoltarea si promovarea politicilor si practicilor sociale axate pe copil si familie.
Viziunea, APSCF o vede in crearea unei lumi mai bune pentru fiecare copil si familie.
 
Evenimentul se va desfasura in sala de conferinte a Hotelului Vila Verde (str. Grenoble nr. 110), incepind cu ora 9:00.
 
Pentru informatii suplimentare puteti contacta pe  Viorica Balan – Secretar APSCF.
str. Alexandru cel Bun 7, of. 216
tel/fax:  +373 22 26 06 27
tel:        +373 22 26 06 28
e-mail: viorica@aliantacf.net.md