Revista electronica "Moldova Azi" lanseaza o noua versiune a site-ului



Prima revista electronica din R. Moldova - „Moldova Azi. Tara ta pe Internet” lanseaza noua versiune a site-ului – www.azi.md. Aceasta reprezinta o noua formula grafica si cromatica, precum si posibilitatea de a viziona si asculta principalele stiri si evenimente. Materialele in format audio si video vor aparea pe site in luna decembrie, transmite Info-Prim Neo.

Potrivit unui comunicat al Centrului Independent de Jurnalism (CIJ), utilizatorii de Internet vor avea acum posibilitatea sa urmareasca evenimentele online cu ajutorul materialelor realizate de catre jurnalisti special pentru „Moldova Azi”, dar si a stirilor de la cele mai bune agentii de presa din tara. Acestea vor fi prezentate in functie de impactul si importanta lor, precum si in forma scurta, tinand cont de specificul presei online.

Revista va continua sa prezinte saptamanal puncte de vedere ale celor mai cunoscuti comentatori vizavi de cele mai importante evenimente din actualitatea social-politica. Pentru o mai buna comunicare, vizitatorii site-ului vor avea posibilitatea sa lase comentarii pe marginea tuturor materialelor publicate.

Revista electronica „Moldova Azi” a fost lansata la 28 mai 2001 pe baza portalului „Moldova-News” deschis la 16 noiembrie 1998. Este un proiect al CIJ, initiat cu participarea Asociatiei DNT si s-a bucurat de sprijinul financiar al mai multor organizatii donatoare locale si internationale.

www.info-prim.md