Pentru Voi, Copiii Lumii!



amicideibambini_logo.jpg...Li s-a dat viata, dar au fost abandonati si izolati, lipsiti prin abuz de dreptul la o familie, intr-un cuvant – institutionalizati. “Copii ai Lumii” sunt si ei, dar nu intotdeauna sunt acceptati de noi. Îi vedem altfel doar pentru ca soarta nu a fost tocmai darnica cu ei si nici nu le-a oferit sansa sa traiasca intr-o familie, sa simta  caldura parinteasca, sa se bucure de clipele efemere ale copilariei, alaturi de mama si tata, sa mearga in clasa I, strangand mana calda si sigura a parintilor.

Ei - copii institutionalizati, inspaimantati de nesiguranta zilei de maine, pasesc in viitor cu speranta sa regaseasca intelegerea, caldura si dragostea  care le-a lipsit pana acum. Doar noi suntem in stare sa schimbam destinul acestor copii prin acceptare, sustinere si incurajare, readucand, astfel, zambetul pe fetele lor.

În acest sens, Asociatia “Amici dei Bambini” Modova,  prezenta in tara de mai bine de 10 ani cu diverse activitati sociale in domeniul protectiei drepturilor copiilor in Republica Moldova, organizeaza la 13 noiembrie 2008, orele 18.00, in incinta Filarmonicii de Stat, cu ocazia celei de-a 19-a aniversari a Conventiei ONU cu privire la drepturile copilului, un concert de binefacere intitulat: “Pentru Voi, Copiii Lumii!”
   
Pentru ei vor evolua pe aceeasi scena interpretii:

Ion Suruceanu, Geta Burlacu, Ana Barbu, Adrian Ursu, Anatol Marzenco, Doinita Gherman, Adrenalina, Andrei Stefanet, Aurel Chirtoaca, Anastasia Sorocanu, Alexandru Cibotaru si Lavinia Rusu!
 
Tinem sa mentionam ca toate mijloacele financiare acumulate in urma desfasurarii acestui eveniment, vor destinate sustinerii unui grup de copii ex–institutionalizati.

Vino si tu, pentru ei – pentru copiii lumii in care traiesti!

Biletele pot fi procurate la Casele Filarmonicii de Stat precum si la Sediul Asociatiei Amici dei Bambini Moldova:
str. Constantin Stere Nr.1, tel: 022 23 21 12; 23 78 56