Forum al ONG-urilor din bazinul Marii Negre la Bucuresti



Federatia Organizatiilor Neguvernamentale din Romania (FOND) anunta lansarea Forumului ONG la Marea Neagra: „Time to Meet”, eveniment ce va avea loc la Bucuresti intre 31 octombrie si 2 noiembrie, cu participarea ONG-urilor din Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, Turcia, Ucraina, Romania, Rusia si din alte state active in regiunea Marii Negre.

Evenimentul este organizat in cooperare cu organizatii din Georgia, Republica Moldova si Rusia, si in parteneriat cu Ministerul Roman al Afacerilor Externe, Black Sea Trust for Regional Cooperation si PNUD Romania, transmite Info-Prim Neo cu referire la Caucasus Environment NGO Network.

Scopul acestui eveniment este de a creste nivelul de dialog si coordonare intre ONG-urile aflate in zona Marii Negre, precum si de a imbunatati capacitatea de advocacy a acestora pentru a influenta strategiile de dezvoltare ale zonei. Forumul nu va fi doar un alt seminar despre regiunea Marii Negre, ci va promova interactiunea dintre liderii cheie ai regiunii, beneficiind de suportul si contributia Comunitatii Europene si Euro - Atlantice.

Organizatorii asteapta sa participe reprezentanti ai peste 100 de organizatii neguvernamentale.


Sursa: www.info-prim.md