Circulația bicicliștilor în trafic - reguli de respectat!



1Sămbăta, pe data de 30 august, Inițiativa pentru ciclism în condiții sigure a diseminat în Grădina Publică "Ștefan cel Mare" și Parcul Valea Morilor pliante "Ce trebuie să știi despre circulația cu bicicleta în trafic". Pliantul conține 10 reguli de circulație în trafic pentru bicicliști, a fost elaborat în baza prevederilor Regulamentului circulației rutiere și poate fi descărcat la acest link.

Scopul acestei acțiuni este a reduce riscul accidentelor rutiere cu implicarea bicicliștilor prin promovarea unei atitudini responsabile a bicicliștilor ca participanți la trafic. Mai multe despre acțiune puteți afla din știre. Vă invităm să Vă alăturați inițiativei nostre pentru a ne bucura împreună de ciclism în condiții sigure. 

 

2Iniţiativa pentru promovarea ciclismului în condiții sigure îşi propune ca scop sensibilizarea opiniei publice şi a factorilor de decizie privind necesitatea şi raţionalitatea dezvoltării infrastructurii pentru ciclism în Republica Moldova şi crearea unei atitudini responsabile, pozitive şi constructive privind ciclismul a participanților în traficul rutier!  

Date de contact: blogul nostru www.safebiker.wordpress.com, pagina noastră facebook https://www.facebook.com/groups/255445097999353/ adresa noastră e-mail safebiker@mail.md 

imagini preluate de pe site-ul www.publika.md