Inaugurare a Complexului de Servicii Geriatrice Integrate în comuna Văsieni, raionul Ialoveni



IMG 0564

Inaugurare a Complexului de Servicii Geriatrice Integrate în comuna Văsieni, raionul Ialoveni

În comuna Văsieni, raionul Ialoveni, a fost inaugurat un Complex de Servicii Geriatrice Integrate,  instituţie ce oferă o gamă largă de servicii persoanelor în etate.

Complexul a fost construit şi dezvoltat de Asociaţia pentru Caritate şi Asistenţă Socială ACASĂ din Republica Moldova, cu sprijinul financiar al Fundaţiei MAX Maakt Mogelijk din Regatul Ţărilor de Jos, al Fundaţiilor Janivo, Cordaid şi al Fundaţiei MensenKinderen, din aceeaşi ţară, al Fondului Ecologic Naţional şi al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă.

Complexul de la Văsieni își aliniază serviciile la cele mai înalte standarde europene de asistenţă geriatrică, deopotrivă socială şi medicală.

Ceremonia de inaugurare, cu participarea reprezentanţilor autorităţilor  centrale şi locale, misiunilor diplomatice,  donatorilor,  societăţii civile şi locuitorilor satului Văsieni a avut loc la 6 iunie, cu începere de la ora 16. 00.

Asociaţia pentru Caritate şi Asistenţă Socială ACASĂ – organizaţie neguvernamentală, non profit, fondată în anul 1998 – a  realizat peste 400 de proiecte sociale menite să amelioreze situaţia persoanelor din categoriile socialmente vulnerabile din Republica Moldova.   

Relaţii:

Elena Grăchilă – Manager de oficiu

Tel./Fax: 022 22 25 71;

Tel. Mobil: 079 47 51 53;

e-mail: acasaong@gmail.com

WEB: www.acasarm.net

Articol adaugat de: Iulian Ciobanu
Alte articole de la acest autor: