Leadership for Children



In perioada 24 - 25 mai AIESEC Moldova impreuna cu EveryChild Moldova au desfasurat un seminar: Leadership for Children - proiect educational destinat copiilor din clasele a 6-a a 9-a din gimnaziul-internat din Cahul, oferind astfel oportunitati de dezvoltare si leadership tinerilor.

In jur de 45 de tineri au beneficiat de lectii cu tematici diferite cum ar fi: Eu si comunicarea, Eu si lucrul in echipa, Eu si organizarea timpului meu personal, Eu Leader al schimbarii, Team building.
Scopul proiectului a fost integrarea tinerilor in societate si dezvoltarea abilitatilor necesare unui tinar pentru a avea impact pozitiv in societate.
Prin acest proiect organizatorii au aratat ca liderismul poate sa fie la orice nivel si ca perceptia care exista in societatea noastra fata de tinerii din orfelinate este inselatoare.

Seminarul a fost susþinut de VICTORIABANK, Green Hills, Procter & Gamble Romania si organizat de AIESEC Moldova si EveryChild Moldova.

„Pentru VICTORIABANK participarea in acest proiect inseamna a fi mai aproape de tineri, caci tinerii sunt viitorul societatii. Scopul participarii noastre este de a sustine tinerii, de-ai pregati pentru a inainta in societate. Organizam cu  o deosebita placere campanii pentru liceeni si studenti, pentru a-i stimula si ai motiva sã obtina rezultate inalte, sau pentru copiii defavorizati, care, din pacate, se bucura mai putin de afectiune si de lucruri de prima necesitate. Noi credem ca eforturile noastre in aceasta directie promoveaza valori care aduc beneficii pentru intreaga societate."  Ludmila Artin, reprezentant VictoriaBank

AIESEC este Liderul Global in Dezvoltarea Tinerilor Lideri, organizatie prezenta in peste 100 de tari din lume avind drept scop valorificarea potentialului uman pentru a aduce impact pozitiv in societate. Aceasta organizatie ofera tinerilor un sir de oportunitati de dezvoltare personala si profesionala, participare in cadrul conferintelor nationale si internationale, traininguri, proiecte, stagii de practica peste hotare.

Parteneri: VICTORIABANK, Green Hills, Procter & Gamble Romania
Parteneri Media : Jurnal de Chisinãu, Analytique , Timpul, Unimedia, Saptamina, Tribuna  Copiilor, Info-Prim Neo

____________ __

Mihai STIPANOV
Member Committee Vice President Communication

AIESEC in MOLDOVA

Mobile: +(373)79277254
E-mail:
mihai.stipanov@ aiesec.net
Blog: www.mihaistipanov.com
Web: www.aiesec.md, www.aiesec.org