ASOCIATIA FAMILIILOR MONOPARENTALE DIN CAHUL A ORGANIZAT CLUBUL VOLUNTARILOR



afmpvoluntari.jpgTineretea prin frumusetea sa si parfumul sau simbolizeaza cupa vietii, sufletul si clipele cele mai interesante din viata, anume acum gustam din fructul cel mai gustos si mai dulce, iar gustul sau ramine pe tot restul vietii de aceea noi studentii de la Colegiu, in cadrul Clubului  Voluntarilor ne sraduim sa gustam cit mai mult din acest fruct, sa-i savuram nectarul si totodata sa invatam o multime de lucruri noi.

 

La cea de-a treia  intrunire a Clubului Voluntarilor tema abordata ca subiect de discutie a fost „Egalitate Gender”.

A fost o experienta de neuitat, ne-am implicat diverse activitati interesante. Mie personal, cel mai mult mi-a atras atentia jocul „Diferente dintre GEN si SEX”, deoarece am aflat care este diferenta dintre aceste notiuni. Asfel am aflat ca sexul defineste deosebirile dintre barbat si femeie, iar genul defineste relatiile sociale existente dintre femei si barbati. Am ramas placut impresionata atit eu cit si colegii mei de felul desfasurarii acestui seminar, de dorinta formatorilor de a ne explica ca toti oamenii sunt egali indiferent de genul si sexul fiecaruia dintre  noi si ca fiecare persoana are aceleasi drepturi si obligatiuni.

La finalul inrunirii am indeplinit un chestionar de evaluare, unde fiecar si-a exprimat opinia despre activitatea desfasurata, care a fost conform asteptarilor noastre.

Ne-a placut foarte mult cea de-a treia intilnire si asteptam cu nerabdare urmatoarea intilnire....

                                                                                       
Arseni Daniela
participant al Clubului Voluntarilor

Acest proiect este realizat cu suportul financiar al Ambasadei SUA in Moldova prin intermediul Programului de granturi mici pentru sustinerea initiativelor democratice.