LA FINALA BALKAN CASE CHALLENGE 2008 VOR PARTICIPA OPT STUDENTI DIN MOLDOVA



La finala finala Balkan Case Challenge 2008 (BCC), ce se va desfasura in perioada 6-11 iulie la Viena, Austria, Moldova va fi reprezentata de opt studenti din Moldova, comunica DECA-press.

 

BCC este o competitie bazata pe metoda studiului de caz, dedicata studentilor din ultimii doi ani de studii, masteranzi si doctoranzi. Organizatorii acestui proiect sunt World University Service Austria in parteneriat cu Alianta Studentilor din Moldova cu suportul financiar al Austrian Development Cooperation si Open Society Institute New York.

Conform organizatorilor, selectia tinerilor care vor merge la Viena a fost facuta in perioada  11-13 aprilie curent. La concurs au participat 40 de persoane, de la diferite universitati din Moldova.

„La Viena vor merge opt persoane, castigatori ai locurilor I si II, care vor  concura concomitent in cadrul a patru competitii: simularea unui proces de judecata la curtea internationala de justitie; simularea Consiliului European; Tehnologii informationale; Business. Cei care vor reprezenta Moldova la BCC – 2008  sint:  Doina Todica si Stanislav Iacobitchi (Business), Maxim Calancea si Radu Fiser (ICT),  Aelita Orhei si Chiril Tiscic (Law Moot Court), Elena Gribincea si Viorel Barbanoua (Model European Council)”, mai spun ei

La Viena cei opt finalisti unde lupta cu reprezentanti din 12 state. 

DECA-press