AO “Schimbă Lumea” a lansat proiectul ”Promotion of the human rights ” (Promovarea drepturilor omului)



Asociația Obștească “Schimbă Lumea” a lansat proiectul ”Promotion of the human rights ” (Promovarea drepturilor omului).

Acesta are drept scop informarea tinerilor din raionul Anenii Noi în legătură cu legea privind egalitatea de şanse și nondiscriminarea femeii. Acest proiect este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-19 ani. 

Proiectul are drept obiectiv îmbunătățirea cunoștințelor de educație civică în rândul adolescenților din raionul Anenii Noi. În cadrul programului vor fi instruiți 50 de tineri din 10 licee din această regiune, care vor fi principalii informatori în mediul în care liceele vor organiza activități. Ideea are ca nucleu implicarea tinerilor în transmiterea informației de la egal la egal. Pe parcursul proiectului în fiecare liceu se vor organiza: seminare, mese rotunde, dezbateri și alte activități de informare. 
Programul se va încheia cu două evenimente sociale (Teatru social), unde cu ajutorul teatrului se propune ca tinerii sa înțeleagă mai bine informația privind Legea egalității de şanse și non-discriminarea femeii.

Proiectul este finanțat de Ambasada SUA în Republica Moldova și va fi organizat în parteneriat cu Direcția de Învățământ a raionului Anenii Noi.

Articol adaugat de: Radu Tarus