Viitori lideri BEST pregătiți la Chișinău



1146655 581978851841488 672919258 n

Viitorii lideri ai grupurilor locale BEST din România și Republica Moldova s-au întâlnit în perioada 15-19 august în Chișinău, în cadrul evenimentului Romanian Board Training. Evenimentul a avut scopul de a forma noile Consilii Directoare, dezvoltând abilitățile și competențele de care acestea vor avea nevoie pe parcursul mandatului.

Evenimentul a adunat 30 de membri ai boardurilor actuale și viitoare din 5 orașe: Chișinău, Brașov, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. Trainerii locali din BEST Chișinău - Vladimir Bulgaru, Aliona Cotuna și Olga Zamisnaia - au livrat participanților informații utile, instrumente de lucru, analiză și evaluare, acoperind subiecte ca: People Management, Agile Management, Strategy Management. Echipa organizatoare BEST Chișinău ține să le mulțumească trainerilor pentru timpul şi suportul acordat, precum şi pentru efortul depus pe parcursul acestor zile.

Romanian Board Training a oferit noilor Consilii Directoare și oportunitatea de a obține transfer de cunoștințe de la membrii mai experimentați.  Evenimentul a prezentat și o posibilitate unică de team-building și fortificare a cooperării românești între grupurile locale BEST. Fiecare a plecat acasă cu ceva nou de la eveniment: cunoștințe și instrumente pentru a lucra, a crea și a ajusta strategia anuală, prieteni din toată România și Republica Moldova și multă motivație și inspirație pentru mandatul care vine.