IPNA Compania „Teleradio-Moldova” a lansat Departamentul Multimedia



Compania „Teleradio-Moldova” a lansat, în dimineaţa zilei de 19 decembrie, Departamentul Multimedia care va edita ştiri online pentru siteul trm.md.

Departamentul Multimedia TRM este prima platformă publică de informare online din Republica Moldova. O subdiviziune a IPNA Compania „Teleradio -Moldova” ce adună o echipă de tineri jurnalişti instruiţi în domeniul online de către experți de la Academia Deutsche Welle din Germania şi colegi de la Radio România Actualităţi.

Îţi aducem zilnic ştiri echidistante și imparțiale. Ne propunem să reflectăm obiectiv viaţa politică, economică, socială, culturală, regională şi internaţională în cea mai inovativă formă – multimedia. Fii în pas cu ştirile de ultimă oră doar pe trm.md
La segmentul TV fii la curent cu toată activitatea postului Public Moldova 1. Urmăreşte LIVE Moldova 1 oriunde nu te-ai afla. Delectează-te cu emisiunile preferate şi cunoaşte vedetele Moldova 1 pe www.trm.md

Pe pagina Radio îţi aducem Radio Moldova Actualităţi, Radio Moldova Muzical, Tineret şi Internaţional. Pătrunde în universul Radio Moldova împreună cu noi. Descoperă istoria şi biografia vocilor celebre Radio Moldova pe trm.md

Viaţa Modernă aduce zilnic sfaturi practice pentru sănătatea, frumuseţea şi viaţa cotidiană. Călătorim, descoperim lumea şi citim cele mai interesante cărţi în categoriile – Carieră, Descoperă lumea şi Raft. Urmăreşte-ne zilnic pe trm.md pentru a fi la curent cu viaţa mondenă şi culturală din ţară şi de peste hotare. Viaţa Modernă îţi aduce cele mai utile şi importante sfaturi doar pe trm.md.

Pagina TRM îţi prezintă tot ce vrei să ştii despre Instituţia Publică Naţională a Audiovizualui Compania „Teleradio Molodva”. Subdiviziuni, rapoarte, legislaţe, structură, regulamente şi tot ce ţine de funcţionarea companiei le găseşti pe trm.md.

În fiecare zi te delectăm cu știrile care se văd la Moldova1 și se aud la Radio Moldova. Tot de ce ai nevoie: de la ştiri, până la emisiuni, dezbateri, analiză, cultură şi divertisment, difuzate la postul public de Radio și Televiziune. 

Pe www.trm.md vezi toate sferele societăţii în text, imagine, video şi audio. Cunoaşte alături de noi evenimentele și emisiunile la zi în formatul care îţi convine.

În câteva zile va fi lansat şi noul site trm.md