Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62

TINERII DIN CAHUL ISI DEZVOLTA ABILITATILE DE PLANIFICARE STRATEGICA

Distribuie prietenilor:


In perioada 24-25 noiembrie, in cadrul seminarului €žPlanificarea strategica", reprezentantii organizatiilor neguvernamentale si grupurilor de initiativa din regiunea rurala a r. Cahul si-au dezvoltat abilitatile de planificare strategica.

Activitatea a fost organizata de catre Institutul de Instruire in Dezvoltare €žMilleniuM" in parteneriat cu Directia Tineret si Sport a Consiliului Raional Cahul si Centrul Regional de Resurse pentru Tineri €žImpuls" din Cahul in cadrul proiectului €žConsolidarea capacitatilor de angajare civica a tinerilor asociati din regiunea rurala a r. Cahul" cu sustinerea financiara a Bancii Mondiale - Oficiul din Moldova.

Proiectul €žConsolidarea capacitatilor de angajare civica a tinerilor asociati din regiunea rurala a r. Cahul" este o initiativa a Institutului de Instruire in Dezvoltare €žMilleniuM" care vine drept raspuns la necesitatile de angajare civica a tineretului rural. In cadrul proiectului se desfasoara un curs de instruire avansata (format din sase module) care va consolida capacitatile de angajare civica a tineretului din regiunea rurala a r. Cahul.

Scopul acestui modul de instruire consta in dezvoltarea abilitatilor necesare pentru planificarea strategica a organizatiei si/sau comunitatii. In cadrul activitatii, tinerii din r. Cahul si-au aprofundat cunostintele cu privire la conceptul de planificare strategica si componentele procesului de planificare strategica.

La finele instruirii, in calitate de lucru pentru acasa, beneficiarii vor elabora un plan strategic de dezvoltare a organizatiei din care fac parte.


Pentru informatii suplimentare:

Cirhana Vitalie

Directorul Institutului de Instruire in Dezvoltare "MilleniuM"

tel. 069110076, e-mail: millenium@ong.md

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet