ONG atenţionează despre pericolul exploziei homosexualităţii în Moldova



Asociaţia obştească „Pentru Familie” susţine că un proiect de lege, aprobat recent de către Guvern, ameninţă direct instituţia familiei şi moralitatea publică, deoarece homosexualitatea va lua amploare în Republica Moldova. Un invitat al asociaţiei, expertul internaţional în drepturile omului, Lively Scott, a anticipează o „explozie a homosexualităţii” în Moldova, dacă Parlamentul va vota proiectul de lege în cauză, transmite Info-Prim Neo.

Este vorba de proiectul de lege privind prevenirea şi combaterea discriminării, aprobat de către Guvern la 17 februarie. Preşedintele Asociaţiei „Pentru Familie”, Vasile Filat, a declarat, luni, la o conferinţă de presă că dacă această lege va fi votată de Parlament, va aduce după sine legalizarea căsătoriilor între minorităţile sexuale, adopţia copiilor de către cupluri gay, recunoaşterea practicilor homosexuale ca şi normalitate în instituţiile de învăţământ.

Asociaţia „Pentru Familie” va întreprinde toate măsurile posibile pentru oprirea votării în plen a acestei legi. În scurt timp va avea loc o şedinţă a asociaţiei, unde va fi elaborată o strategie de oprire a adoptării legii anti-discriminare. Asociaţia califică gestul Guvernului drept o trădare a naţiunii, sacrificând viitorul generaţiei tinere în favoarea integrării europene, a mai spus Vasile Filat.

Lively Scott, invitatul din afară, a declarat că această lege a adus consecinţe teribile în celelalte ţări în care a fost votată. „Eu vă garantez că dacă va fi adoptată această lege, toate relele care au căzut peste Uniunea Europeană vor cădea şi asupra Republicii Moldova”, a spus expertul în drepturile omului.

Lively Scott cercetează acest subiect de 20 de ani, în diferite ţări ale lumii. „Ei (homosexualii) urmăresc acelaşi plan peste tot. Mai întâi este votată această legea, după care sunt înaintate proiecte de adopţie a copiilor, de legalizare a căsătoriilor etc. Această lege înseamnă o alegere între homosexualitate şi creştinism. Dacă spui că nu eşti împotriva homosexualităţii, înseamnă că ieşti împotriva creştinismului şi invers”, a susţine expertul internaţional.

Lively Scott precizează, totodată, că societatea trebuie să manifeste toleranţă faţă de aceste persoane, ele au dreptul la viaţă sexuală, însă fără a o manifesta public, deoarece aceasta distruge moralitatea societăţii. Lobby pentru legalizarea homosexualităţii se face din afara Republicii Moldova, de la agenţii milionarului George Soros, care are interese ca homosexualii să devină o putere, a mai spus Lively Scott.

Potrivit expertului, Legea anti-discriminare a fost adoptată în toate ţările din Europa, în SUA şi Canada, în Brazilia şi alte state şi, an de an, numărul ţărilor este în creştere.

 

http://www.info-prim.md