CENTRUL INDEPENDENT DE JURNALISM SI-A RELANSAT PAGINA WEBCentrul Independent de Jurnalism (CIJ) de la Chisinau si-a relansat, joi, pagina sa web. Site-ul CIJ poate fi accesat la adresa http://ijc.md/, informeaza Agentia Monitor Media.

Noua versiune a paginii web a CIJ este editata in limbile romana si engleza, continand sapte rubrici. Pe site poate fi accesat Centrul de resurse al institutiei, precum si biblioteca electronica a CIJ, de unde pot fi descarcate manualele editate de aceasta institutie pe parcursul ultimilor ani. Aici poate fi accesata si resursele web ale mass media moldovenesti.

Pe site-ul relansat al CIJ apare si o noua rubrica "Cercetare si publicatii". Pe langa editarea revistei analitice bianuale ce reflecta problemele din domeniul presei autohtone "Mass media in Republica Moldova" si a "Ghidului mass-media", departamentul "Publicatii" va coordona activitatile de cercetare si se va ocupa de pregatirea studiilor anuale privind situatia presei, sondaje, studii tematice, monitorizarea presei, etc.

Lansarea versiunii noi a paginii web a CIJ a fost facuta in cadrul Zilelor Libertatii Presei.

AGENTIA DE MONITORIZARE A PRESEI "MONITOR MEDIA"