UpGreat - O nouă provocare pentru elevi



alt
Din 25 octombrie organizaţia AIESEC porneşte campania de promovare a proiectului „UpGreat”, proiect relizat pentru tineri liceeni cu vârste cuprinse între 16-19 ani. Prin intermediul acestuia elevii vor avea posibilitatea să participe la un set de training – uri, realizat de formatori instruiţi în domeniu. Scopul proiectului este de a oferi şanse liceenilor de a acumula cunoştinţe non-formale, ca de exemplu: dezvoltare personală, toleranţă culturală, precum şi familiarizarea cu conceptul de „dezvoltare durabilă”.

 

Această oportunitate îi va ajuta pe aceşti tineri să depăşească barierile de comunicare, cele socio-emoţionale şi să dezvolte capacităţi de lider. Prin acest proiect se vor stabili noi relaţii de colaborare între liceele din Chişinău. 

Trainingurile vor fi desfăşurate la Casa Cunoştinţelor.

 

La 14 noiembrie va avea loc lansarea oficială a proiectului. Pentru înscrierea în proiect, elevii trebuie să completeze şi să exepedieze un formular special pe care îl pot găsi pe pagina http://chisinau.aiesec.md/. Data limită pentru  aplicare este 11 noiembrie 2010.

 

„UpGreat” este unul din proiectele realizate de organizaţia AIESEC-Liderul Global în dezvoltarea tinerilor lideri.

 

Detalii despre aplicare şi mai multe informaţii găsiţi pe pagina oficială a organizaţiei AIESEC Chişinău:  http://chisinau.aiesec.md/

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

 

Coordonator de proiect Anastasia Pociumban:

anastasia.pociumban@aiesec.net/ tel: (+373) 69484768

Responsabil de relaţii cu publicul Veronica Ţurcanu:

veronica.tsurcanu@aiesec.net/ tel: (+373) 069067538